Organizezi un eveniment și ai nevoie de preparate gustoase?
Te afli în locul potrivit!

Ce oferim?

Catering evenimente private

Orice ocazie specială, care merită marcată cum se cuvinte, se sărbătorește în jurul meselor îmbelșugate. Mâncarea ne aduce mai aproape unii de alții și este un element de bază pentru o petrecere memorabilă.

În cei 12 ani de activitate, am furnizat mâncare pentru nunți, botezuri, aniversări, cununii sau petreceri pentru copii. Ne ocupăm de întreg procesul: de la conceperea meniurilor, logistică și până la aranjarea impecabilă a acestora pe mese.

Catering evenimente business

Coffee break-uri, lunch break-uri, seminare, teambuilding-uri, cocktails sau recepții? Noi înțelegem că reputația ta, ca organizator de astfel de evenimente, depinde într-o mare măsură de alegerile în materie de mâncare.

Mâncarea este un bun catalizator pentru crearea unor echipe puternice, iar noi îți venim în ajutor cu meniuri impecabile, pentru reușita evenimentului.

Pe lângă sala de evenimente, avem tot arsenalul pentru organizarea evenimentelor de la A la Z. De la meniuri adaptate tipului de eveniment, la decorarea sălii în funcție de tematică, până la serviciile complete de Food&Drinks.

Credem cu tărie că succesul unui eveniment constă și în calitatea preparatelor servite, iar la Salon Georgia ne asigurăm că oferim soluții eficiente și meniuri la cele mai înalte standarde.

Ambianța elegantă a sălii noastre, împreună cu dotările moderne și personalul calificat vor crea atmosfera de excepție pentru un eveniment de neuitat.

Catering școlar și corporate

  • În fiecare zi, ne îngrijim ca cei peste 400 de angajați din 3 fabrici locale să primească mâncare gustoasă, preparată în bucătăria noastră.
  • Livrăm mâncare și pentru cantine corporate, în caserole pentru fiecare individ sau în regim self-service, cu servire pe farfurii.
  • Hrănim elevii din 9 școli, care frecventează cursuri speciale sau au program de after school.

Cantitate și calitate

De-a lungul anilor de activitate, ne-am mărit constant echipa, astfel încât, la noi, cantitatea nu exclude calitatea. Fie că livrăm la nivel industrial, fie la evenimente mai mici, preparatele noastre au același gust delicios, realizate cu multă pasiune și în condiții maxime de igienă. Totul pentru sănătatea și siguranța clienților noștri!

Ai o întrebare?

Hai să discutăm!